Nieuws uit de turnzaal

Indoor Ski 3de graad

Vandaag deden de leerlingen van de 3de graad een geweldige ervaring op.   Met ruim 80 debutanten trokken de leerkrachten naar de gloednieuwe indoor skipiste Aspen te Wilrijk.  Een kleine 20 leerlingen hadden al in mindere of meerdere mate ervaring.

De enthousiaste gezichtjes bij de start, de vermoeide hoofdjes tijdens de middagpauze, de ambitieuze blikken in de namiddag... je vindt ze HIER.

Sportdag 2de graad

Traditiegetrouw had de sportdag voor de tweede graad plaats in het sportcentrum van Sint-Gillis.  De leerlingen deden dans, judo, turnen, voetbal en omnisport.  Foto's van deze sportieve dag vind je hier.

Gezond ontbijt

Vorige week stonden de leden van de ouderraad alweer in voor een gezond ontbijt voor onze leerlingen.  Turnjuf Kim zorgde voor een sportactiviteit.  Alle leerlingen van de school leerden een dansje aan dat ze net voor het einde van de schooldag samen op de speelplaats uitvoerden.  De hevige wind zorgde echter voor een zwakke audio...

 

Het filmpje vind je HIER.

Klimmen als een...., klauteren door .......,springen als.....

Het 1° leerjaar beklom de bergen, sprong in de diepte, klauterde op de rotswanden, en kroop zo behoedzaam mogelijk door de "laser" stralen. Zie foto's.

Meer artikelen...