Kleuters Hullekenstraat

Kerstmisviering Kleuters Hullekensstraat

Met enige vertraging, vinden jullie hier de foto's van de Kerstmisviering die werd ingekleed door de kleuters van de Hullekensstraat.

1KH: Foto's oktober

Lieve ouders,

Via deze link kan je de foto's bekijken van de maand oktober

Wieltjesdag in de Hullekenstraat

Vrijdag was het de beurt aan de Hullekenstraat om eens op verkenning te gaan met fiets of step. Onder een prachtige zon en onder begeleiding van verschillende ouders, zijn we richting Veldeman-bvba gefietst. Het was een fijne activiteit die de kinderen niet snel zullen vergeten. We hebben er met z'n allen enorm van genoten! Bedankt om deze toplocatie te mogen gebruiken, flexibiliteit op het bedrijf en de hulp van allen die aanwezig waren om de veiligheid van onze jonge fietsertjes te garanderen!

Klik hier en geniet mee.

Nieuwtjes uit de Hullekenstraat: 1KH

De eerste maand is voorbij. De kinderen hebben zich vlot aangepast en vormen een fijne groep samen. De traantjes zijn omgetoverd tot een mooie glimlach. Tijd om even wat sfeerbeelden bij elkaar te zetten. Klink hier om de foto's te bekijken. Vele groetjes uit de Hullekenstraat!

Thema 'bos en Sint' in de Hullekenstraat

Leuke herinneringen van thema bos en Sint kijk hier.

KH met de grootouders naar het bos

Donderdag hebben we samen met onze grootouders het Bospark in Lokeren onveilig gemaakt. Het was een deugddoende dag. We zijn gestart een tiental minuten lichte regenen en de dag eindigde met een stevige plensbui. Maar, alles daartussen was zonovergoten!

Samen met hun kleinkind gingen ze op zoek naar schatten uit het bos met een schatdoosje in de hand. Nadien hebben de kinderen met enkele grootouders schuilhutjes gebouwd met grote takken uit het bos. Samen hebben we buiten kunnen picknicken om nadien gezellig in de speeltuin te vertoeven met de zon op de snoet.

Om de lieve grootouders te bedanken werden ze nadien uitgenodigd op ons schooltje in de Hullekenstraat voor een lekker warme koffie met gebak gemaakt door de ouders of heerlijke soep. Samen met de kleuters in de klas nog even spelen en nakeuvelen, maakte de dag helemaal af!

Bedankt lieve grootouders en ouders voor deze fijne dag!

Lieve groeten,

Juf Cindy en Juf Nathalie

klink hier om de foto's te bekijken

Ik ben niet bang voor draken... 2-3KH Hulleken

Thema ik ben niet bang voor draken... kijk maar!

Foto's kan je hier vinden.

Meer artikelen...