Oud-leerlingen in de kijker

Oud-leerlinge zilver op WK Acro!


Lise De Meyst, oud-leerlinge aan onze school, behaalde vandaag een zilveren medaille met haar trio op het WK acrogym bij de 13- tot 19-jarigen.

Op nevenstaande foto is Lise de sterke dame onderaan.

Grote zus Elyne, tevens oud-leerlinge, is sinds kort één van haar trainers aan de topsportschool te Gent.  Ook zij behaalde tot twee jaar terug heel wat medailles in deze sporttak.

Oud-leerlinge maakt kans op Bachelorprijs 2016

Emillie Holvoet, oud-leerlinge, is bij de laatste 10 finalisten die kans maken op de Bachelorprijs 2016.  Deze prijs is een deelprijs van de Vlaamse Scriptieprijs.

Emillie studeerde zopas af in de vroedkunde en schreef een scriptie met als titel 'Ouderparticipatie op de afdeling Neonataal Intensieve Zorgen: Ontwikkeling van een mobiele applicatie voor het UZ Gent'.

De winnaar wordt op 20 december bekend gemaakt.  Wij duimen alvast mee!

Jesse alweer op TV!

Oud-leerling Jesse Callaert kwam een aantal jaren al in beeld in het programma 'Jonge zwanen'.

Zes jaar terug verraste hij ons door aan te kondigen dat hij naar de balletschool vertrok naar zijn 6de leerjaar.  Jesse stond dan wel bij ons gekend als danser, maar dan eerder als hophopper die elke speeltijd de ruimte onder het afdak 'onveilig' maakte.

Ondertussen zit hij al in het laatste jaar aan de Royal Ballet School Antwerp en werkt hij, samen met zijn klasgenoten, aan zijn afstudeerproject.  Hierdoor staan de schijnwerpers alweer even op hem gericht.

Fragment IEDEREEN BEROEMD.

Meer info over hun voorstelling vind je hier.