Welkom op de site van onze basisschool.

Het voltallige schoolteam staat elke dag paraat om de kinderen op onze school fijne en leerrijke ervaringen aan te bieden.

De hoofdschool is gelegen in de Otterstraat. Hier kunnen kleuters terecht in onze 6 kleuterklassen. In deze kleuterschool hebben we een peuterklas, een 1ste kleuterklas, een 1/2de kleuterklas, een 2de kleuterklas, een 2/3de kleuterklas en een 3de kleuterklas. Daarnaast heeft onze school nog 2 kleinere vestigingen. In de kleuterschool "Tuinwijk" en "Hulleken" zijn telkens een 1ste kleuterklas en een 2/3de kleuterklas. Kenmerkend voor deze 2 scholen is de kleinschaligheid, familiale sfeer en kindvriendelijk karakter. In de hele kleuterschool werken we volgens dezelfde didactische principes en vanuit dezelfde visie.

In de hoofdschool hebben we 14 lagere klassen. Er zijn 3 klassen in het 1ste en het 3de leerjaar en in de andere leerjaren hebben we telkens 2 klassen.

Wie we zijn, waarvoor we staan en wat er zoal gebeurt op onze school verneem je op deze site. Wie graag nog meer informatie verneemt, is van harte welkom voor een bezoekje aan de scholen. Het is handig om hiervoor vooraf telefonisch een afspraak te maken, dan maken we uitgebreid tijd voor jullie vrij !


Chris Pauwels
Directeur

Vrije Basisschool
179 Otterstraat
9200 DendermondeTelefoon: 052/21.82.39
E-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
Kleuterschool 'Tuinwijk'
Dr. De Witteplein zn
9200 Dendermonde
052/213130
Kleuterschool 'Hulleken'
Hullekenstraat 202
9200 Dendermonde
052/217670